Tråkigt:(

Känner verkligen inte för att skriva har ingen fantasi eller va man ska säga, så det kan hända att jag inte skriver något på några dagar Annars kommer jag skriva om sjukt tråkiga saker, och det orkar inte änns jag läsa så det är för ert eget bästa;P

Ciao

Dags att sova;)

Hej hopp ligger här i sängen och tränar på dressyrprogramet jag ska tävla imorron:S Hoppas att det sitter när det gäller bara;) Nu årkar jag inte skriva mer eftersom det blir en ganska tidig morgon för att hinna med bussen:S

Ciao

Panik!!!!!

Fan va de här siata veckorna har gått fort känner bara att jag har lika mycket saker kvar men tiden är typ 5 veckor kortare, Imorron ska identitetsprojektet vara klart vilket det inte är men jag tror att det kopmmer att gå vägen men det blir nog inte på MVG kvalete:S Och hur i helvete ska jag kunna skriva en bok på engelska och en novell på svenska innan jul, kan bli ganska tajt:S Menmen det är tråkiga saker, jag tog min bild till identitets projektet idag vilket var roligt men lite äkligt eftersom jag hade jord i hela ansiktet:P
Visst é man het:P
Ciao

klagomål:S

Hej jag har fått klagomål:S av någon (ingen nämd ingen glömd, fanny:P) om att jag glömde berätte om mitt och Fannys miljöhus. Det är jätte gulligt ser precis ut som ett pepparkakshus=) Jag ska lägga ut en bild på det när det är klart som förhoppningsvis är det inom 2 veckor:S Panik:/ Nu måste jag sova så att jag é pigg o glad när jag ska träffa Erik Eriksson;)

Ciao

Toans dag:P

hej hopp, för er som inte vet det så är det toelettens dag, idag. Detta är inte någ som jag har hittat på utan det är en internationell dag och jag fick veta detta genom att lyssna på the voice:D 
snygg va?

Aja idag har jag ridigt och det gick ganska bra Fabian var lite jobbig i galoppen men annars var han bra så jag tror vi har en chans på lördag (tävling)=)

Ciao 

Längesen:S

Fan va längesen det var jag skrev något, har helt enkelt inte haft tid eller ork, ja har inte ens varit inne på datan:S Menmen idag har jag nästan gjort klart min ram:D nu é det bara att måla baksidan kvar, jag har även lärt mig pytagoras sats i matten och det var riktogt roligt eftersom jag fattade med en gång;) anars har det inte hänt så mycket förutom att jag har dansat, men idag var vi bara fyra stycken på lektinen:S (ganska skönt faktist:P)
Aja nu måste jag gå och duscha för att sedan göra lite matte, någon som vet hur man räknar funktioner med grafer:SSS (pappa får hjälpa mig men han hade ingen aning va ja pratade om när jag sa att jag behövde hjälp med funktioner. 

Ciao
Ja vet ja aldrig la upp bilderna, men det känns lite sent att göra det nu;S 
 

Hallå:D

Har kommit hem från stallet och tagit en skön dusch och ätit världens godaste pasta, ja vet inte vad den heter eftersom mamma har slängt paketet men jag lägger upp en bild på den när jag kommer hem till pappa.
I stallet var det fult upp idag eftersom både Poker och Isolde rymde:S Men efter lite jagande var de infångade:)
Ikväll ska jag plugga lite men det blir nog inte mer än 40 minuter. Annars ska jag se på "hål i väggen" och sova (é trött efter tidig morgon) 
Aja nu ska jag packa det sista innan jag åker hem till pappa;)

Ciao
Ps. åt aldrig min glass igår så ikväll blir det riktigt mys pys framför "hål i väggen" (om du inte sett programet så måste du göra det;P)

Nu é gymnasiemässan slut:(

Har till min förtvivlan upptäckt att min kamera sladd é hemma hos pappa så jag får lägga upp bilderna imorron:S Det har varit en bra dag och nu är ja ännu mer övertygad om att välja Berga, men jag ska åka dit på fredag för mer infomation:) Vi pratade även med en elev från berga som var riktigt söt;P
Aja nu ska jag titta på film och äta Ben and jerry glass, idag blev det half baked (premiär för mig;P)

Ciao

Go morron:D

Nu ska jag snart åka till Fanny så vi kan åka till gymnasiemässan. Känner mig riktigt pigg o glad idag vilket man inte kan säga om mamma o johanna, de va inte glada när jag började göra mig i ordning o så. För att gott göra att jag väckte dem ska jag nu göra frukost åt dem;)

Ciao 

omg, va ja é trött;P

Idag har det varit gymnasiemässan för hela slanten;) Det var roligt och jag hittade flera bra gymnasium bl.a berga och real. Hittade även en del snygga kassar;)
Imorron ska jag dit igen, med Fanny (o hennes familj) och tove<3 
Jag lägger upp en bild imorron eftermiddag på alla broschyrer och kassar jag har fått:P Vi ska även gå på fotomässan när vi ändå är där;) ska bli jätte roligt:D

Menmen, på ridningen hade vi löshopning. Det var roligt och mycket lärorikt (låter som en tant, ja vet). När man ser hur bra hästarna hoppar utan någon ryttare förstår man vart felet sitter:S Glömde tyvärr att fota så det blir inga bilder:S
Fan va janne é bra, han kollade på lektionerna innan min och kom fram till att de gör väldigt tråkiga saker och vill nu ändra på det. Förslagen som kommit upp är; riddarspel, horseboll, voltige, körning m.m, om ni har några förslag é det bara att säga till, vi behöver så många ideér som möjligt. När Janne var igång kom han även på att alla ryttare ska utföra ett vighetstest, tur att man é vig då;)

Aja nu måste ja gå och lägga mig é verkligen sjukt trött:S

Ciao

Sov sött<3

Nu ska jag gå och lägga mig blev inte så tidigt som jag ade tänkt mig men ändå. Jag hoppade dansen idag, var för trött och hade en hel del plugg att göra.
Menmen, jag får träna lite i helgen för att gott göra det;P

Imorron ska jag löshoppa för första gången ska bli riktigt roligt, få se om janne é på humör baraXP

Ciao
<33 

Kommer gå vilse:S

Har just varit inne på gymnasiemässans hemsida och kollat på översikts kartan, och det vore ett mirakel om jag inte går vilse:S
Förstår du va ja menarXP

Alla små prickar är för olika skolor och tänk sen att det kommer skit många klasser där också. Det kommer vara knök fullt, nu är det tur att man é lång annars blir man ju helt klämd;P Kanske inte är så dumt att vara lång ändå,  men jag ångrar inte att jag  vill vara typ 20 cm kortare;)

Ciao


Torsdag:P

Skriver skit segt eftersom jag é iskall om fingrarna efter promenaden hem från tåget. Har varit en ganska stressad dag men husbygge;P o föreläsningar i både NO och SO och för att göra det lite jobbigare så hade ja spanska ocksåXP
Har hittat tre bra radio kanaler det é P3 svea och P3 star och P3 street det går tyvär bara att lyssna på dem via webbradio.

Imorron é det gymnasiemässan som gäller, ska bli riktigt roligt men det é syd att det bara är stockholms gymnasium på plats:S Men det finns ju många bra gymnasium här i stockholm också;)

Ska dansa i kväll men jag känner verkligen inte för det é bara sjukt trött och har även ont i halsen:(

Ciao

Hemma<3

Har kommit hem från en mycket blöt och jobbig jogging tur. Först hade jag ett extra långt dans pass med både hopp och styrka:S sen sprang jag hem i regnet, självklart kliver jag ner i en jätte djup vattenpöl:O det var dock lite skönt att få det svala regnvattnet i ansiktet.

Har äntligen lämnat in min SO-uppsats, såå skönt:D
Nu ska jag gå och ta en lång skön dusch<33

Ciao

Farsdapressent;)

Eftersom jag inte kommer hem till pappa förän på lördag ska vi fira farsda då, lite i efterskott;S
Efter lite letande hittade jag en rolig sak, det är en mugg som blandar kaffet själv, han har ju allt så det blir en rolig grej;)
Muggen;)

Ciao

Så söta<33

Har hittat världens snyggaste skor men om jag skulle ha på mig dom skulle jag vara över 2 meter lång, hatar verkligen att vara lång. Om jag kunde bli 20 cm kortare skulle jag bli sjukt gla;) 
Christian Louboutin 5239:-
Visst é de underbara<3

Hemma<3

Kommit hem från skolan<3 det är så tråkigt väder, bara bläser och regnar:( Jag har gjort en jätte god smoothe och sitter nu och pluggar:S I min mycket goa smoothe hade jag fryst mango (tack lovisa), hallon, blåbär, vanlig(?) banan, lime och yoghurt. Hade lite mycket blåbär så det smakade inte så mycket av det andra men den blev sketa go endå.

Jag har hittat ett par skit snygga jeans på Gina tricot så jag får åka till forum i veckan det är bara att jag har fullt upp hela veckan så det blir nog till helgen, fast det kanske det bästa eftersom jag bor hemma hos pappa då;)
Hittade tyvär ingen bild på dem men ja lägger upp det senare;)

Ciao


Natti natti<3

Har kollat på hål i vägen, skit roligt asså. De se jäkla fåniga ut i de där silver dräkterna men det är såå roligt så om du inte har sett det så går det på söndagar 20.00 på 6:an. 
Annars har jag bara pluggat vilket jag ska göra resten av kvälen men då blir det liggande i min säng med datan bredvid;P Imorron ska vi prata om hur Amerikanska valet går till men jag har inte hittat hur själva procensen (stavning?) går till:S utan bara en massa fakta om kandidaterna. Så jobbigt:/

En helt annan sak som jag kom på var hur jäkla mycket min mamma, hon gjorde bort sig när vi var på middag med mina kusiner igår, så jäkla mycket:S Aja så här var det: Jag och johanna har sagt till henne att hon inte får ha på sig 96 byxer som vilken vanlig person kan fatta, men hon fattade inte varför och tar upp det på middgen:S och gissa vad, där sitter min kusin i just ett par 96 byxer, som tur var hade hon inte lysnat när jag och johanna hade förklarat att det var fjortis att ha såna, för om hon hade tagit upp det skulle ja ha dött:S Och som att det inte var nog med det så säger hon till min lilla kusin att han har en fin skorta och att hon vill ha en likadan!! fatta om han inte vill ha på sig den igen, och för att förtydliga att hon gillar skortan säger hon jag gillar verkligen den rosa färgen:/ Stakars vidar. 
Asså fy fan va det är typiskt min mamma och när vi påpekar vad hon gjort under kvällen blir hon sjukt generad (stavning:s) sen skrattar vi typ hela vägen hem;) 

Natti natti nu är det bara att plugga vidare:S

Ciao

Sönda:S

fattar inte att helgen kan ta slut så snabbt, jag hade skit mycke jag skulle hinna me men jag har inte gjort hälften:S Jag kommer ju behöva sitta upp hela natten:( Fy faan va jobbigt:/
aja måste gå mamma ropar ska käka middag:P

Ciao

Hann inte igår:S

Det blev ganska så sent hem från mormor å morfar igår så jag årkade aldrig skriva något;P I alla fall jag åkte till forum men jag köpte bara ett nytt puder:/ é inte något som jag årkar lägga upp en bild på, så ja sket i det:P
Aja nu ska jag åka till stallet å jobba;)

Ciao

Brev<3

Jag älskar att få brev, det é så roligt, typ som en liten julklapp;) Så nu blir jag glad ganska ofta eftersom jag får brev från olika gymnasium lite då och då. Det känns lite mer speciellt att få ett brev eller vykort än ett mail;) vet inte varför?
Det var bara det jag ville säga, nu ska jag åka till sickla/forum har inte riktig bestämt än;) lägger upp bilder om jag köper något;)

Ciao


Lördag<33

Harjag tagit en riktig lång och behövd sovmorron idag:)
Idag har jag en hel del som ska bli klart, jag ska göra mitt case, åka till sickla och köpa farsdag present för att sedan åka hem till mormor o morfar på middag:S egentligen skulle jag behöva plugga hela dan men jag får plugga ikväll och imorron efter att jag har jobbat:S Fy fan va sjönt att det snart é jullov men det är en himmla massa stress fram till dess:S man måste gjort klart allt och välja gymnasium och jag har ingen aning om vilket jag vill gå på. 
Aja nu måste jag forsätta med caset:/

Ciao   

MuppXP

Vet inte vaför rubriken?
Aja, jag orkade inte skriva i onsdags o torsdags:S i onsdas red ja Nova<3 det gick bra men hon är så lätt, så det var nästan lite tråkigt. Nästa gång tänker jag ta någon som är lite jobbig så att jag måste jobba lite, för nu var det typ bara att sitta.
Jag håller kvar vid min hurtighet;) jag orkade springa hem från dansen igår igen;) min danslärare har blivit hårdare på mig vad det gäller min ankstjärt:S jag var tvungen att så och hoppa mitt i rummet tills jag kunnde göra det med en bra hållning:O som tur var gick det gansk asnabbt med det var sjukt jobbigt.

Nu sitter jag i skolan och skriver en dagbok då jag är en högt uppsatt partifunktionär i Kina som lever under Kalla kriget vist låter det roligt:S dessutom ligger jag skit mycket efter så jag får jobba hela helgen eftersom jag har fler saker som jag ska ha klart på måndag:O

Ciao

Hurtig man é :P


Kända att jag har slappat för mycket på sista tiden så idag tog jag igen det;) (lite i allafall)
Först dansade jag ett hårt pass med styrka och så för att sedan avsluta med att springa hem istället för att få skuss av pappaski:/ Jag va lite dum eftersom jag sprang med upptempo låtar, vilket gjorde att jag sprang väldigt snabbt och blev skit trött (ett tag trodde jag till och med att jag skulle kräkas:S) när jag kom hem la lag mig på golvet för att bara andas:/
Det känns jätte skönt nu efteråt, så jag ska försöka att göra så varje vecka;) men eftersom jag känner mig själv ganska bra vet jag att det inte kommer att bli så;)

Nu tänker jag gå och lägga mig för jag är så himmla trött.... Men det é desperate housewifes på tv så jag kanske stannar uppe ändå:S

Ciao

I skolan

Siter i skolan och har jätte tråkigt:( Längtar tillbaka till höstlovet o Classie<3
Vet inte riktigt va ja ska skriva eftersom det typ inte har hänt något. Eller en sak har hänt idag, jag träffade skolans SYV. det va helt okej vi gick igenom en hemsida typ. Hon hade jätte öppna ögon nästan lite läskiga:S och så skrev hon skit snabbt på datan;) (hon tittade inte ens på tajenterna.
Hon tycker att jag ska gå den naturvetenskapligalinjen:/ kan väl inte säga att jag direkt älskar matte och NO;P 
Aja nu måste jag plugga men årkar nog bara en halv timme till innan jag går hem;)

Ciao 

RSS 2.0