Gesta<33


Igår kom jag hem från Gesta:( Det har varit skit kul men alldeles för kort:S Jag länktar såå efter Classie, som tur var vill Maria att jag ska komma ner och hoppträna Classie nån helg:D 
Vi va bara 5 stycken på lägret men vi hade jätte roligt mycket på grund av Freya;) Ni som va me vet va jag menar. Vi lekte även kurragömma i ridhusetvilket var roligt men läskigt eftersom det kom en mus!:D Joy var utan tvekan den bästa på att gömma sig, hon va borta i nästan en timme innan Amanda och Astrid gav upp. Det roliga var att de ringde och pratade me henne men kunde ändå inte hitta henne:S Vi andra vågade inte ligga kvar i halmen mer än typ en minut eftersom jag hörde en mus!!
Sista kvällen fick vi åka ut på en viltsvinssafari;) Vi såg 20-30 viltsvin!! De va vriktigt guliga speciellt de små.

Jag lägger upp fler bilder från lägret på pixbox (http://huffelduffel.pixbox.se)

Ciao


Tillbaka<3

Hejsan hoppsan:) nu é jag tillbaka från fyra dagars ridläger<3<3 Jag red underbara Classie<33 jag skriver mer om det imorron för nu ska jag ät middag.

Ciao 

Höst<3


Älskar fägerna, men ser lite blek ut utan smink;)

Hundvalpen Polka<3, som vi passar fram till Söndag.
Har kommit hem från en lång promenad. Är så skönt att gå ut nu när vinden blåser i håret och löven é röda. Vi passar en liten hundvalp som också tyckte det va roligt att komma ut i höstvädret:)
Jag tog lite härliga bilder från promenaden och det här var några av mina favoriter<3

Nu måste jag gå och laga middag för mamma har tvingat mig att göra en burguniskkötgryta:S, kan låta lite konstigt men jag fick MVG när jag gjorde den i skolan så mamma vill utnyttja det:/

Ciao

Ja döör!!

Sitter här på kontoret och håller på att dö:/ Caroline gav mig en lista på 556 förtag och nu sk ajag skriva in alla dessa på en lista:S Jag har suttit med den här listan i kanske 2 eller 3 timmar och jag har gjort bokstaven "A" och lite på B (alla företag står i bokstavs ordning)  
8(
Aja nu måste jag fortsätta med listan:/

Ciao

Nånting:S

Va så himmla trött igår så ja orkade inte skriva.
men i alla fall så red jag strega igår :) vi hade hoppning som hon inte är så jätte förtjust i men det gick ändå helt okej:) första och sista gången gick riktigt bra och dem andra gångerna gick i  ett väldigt snabbt och vingligt tempo:S
Fanny red söta bolero<3 han va inte heller jätte road av hoppningen men till skillnad från strega så stannade han:/ Men Fanny kämpade på och fick över honom<3.

Sitter nu på kontoret och har lunch:) Idag har jag städat i några väskor (såå tråkigt:(), jag har även slagt in 15 mobiltelefoner som nu ska skickas iväg och sorterat posten.
Jag ska försöka lägga in lite bilder hur det ser ut här men det gör jag imorron i så fall:)

Ciao

Trött!!

Guu va ja é trött, har precis kommit hem från dansen, och jag kommer att ha så mycket träningsvärk imorron:S
Jag årkar värkligen inte skriva något, så nu går jag och lägger mig.
Ciao

På jobbet:S


Nu sitter jag på dialect och skriver=)
idag har jag haft fullt upp det har varit väldigt mycket sorterande och eftersom internet dog har det inte varit så många här:/ Jag har även fått träffa Sari som é ekonomi annsvarig (hon é ganska läskig:S)
Idag hände en sak som inte fick hända:S Jag blev annförtrod med ett mycket viktigt dokument för att kopiera en bit av det, men när jag kör inn dokumentet i kopiatorn glömde jag ta bort en häftklammer:S, allt drogs in och fasnade:S
Teknisk som man é öppnade jag upp luckan där papprena fassnade och drog ut dem innan någon märkte något ;), slätade ut dem och gick:P
Ingen har sagt något än så det värkar som om kusten é klar;)   
Det finns väll inte så mycket mer att säga, så jag skriver mer när jag kommer hem=)
Ciao

Jag som superhjälte ;)

Gillar du att flyga?4, får lock för öronen
Tycker du om att bära mantel? 1, vem gillar det?
Är du mycket starkare än dina vänner? 3, skulle inte säga mycket
Vill du bara göra andra gott? 3, man måste tänka på sig själv också ;)
Är du egentligen blyg? 4
 
Är du väldigt smart?1, önskar
Är du töntig?2, hur vat man det?
Är du en hopplös romantiker? 1, tror inte det:S
Har en tragisk olycka förändrat ditt liv?1, inte va ja vet
Gillar du häftiga prylar?2, gillar ny telefon men inte mer
 
Har du ett hemligt gömställe?1, ne men det vore mysigt
Gillar du djur?5, älskar dem<33
Läker dina skador snabbt?4, tror de
Blir du lätt arg? 2, bara på syrran
Har du någonsin stulit någonting? 2, godis från syrran o sudd från skolan?
 
Är du en ensamvarg?1, värkligen inte, det skulle va skit trist
Flyttar du ofta?2, har hänt men inte ofta
Skriver du regelbundet dagbok?2, ja skriver ju här =) 
Har du humor? 4, annars skulle det va tråkigt
Hade du en svår uppväxt?2, ne det skulle jag inte säga, tyckte dock att det var lite jobbigt när föräldrarna skilldes men försvann efter ett tag.
 
Är ditt största mål att bekämpa ondska?3, de é väll viktigt men inte mitt största "mål"
Är du bra på akrobatik?4, det skulle jag nog säga
Har du ett inbyggt vapen i kroppen?1, ne vad skulle det va?
Kan du många språk?2, ne men jag skulle vilja :S
Brukar du ofta hamna i bråk?2, ne väldigt sällan =)
 
Gillar du att stå i rampljuset?3, jag tycker att det é jätte jobbigt i början men sen gillar jag det och det é så skönt efteråt.
Är du ungdomlig?5, det hoppas jag värkligen eftersom jag bara é 15
Är du lite naiv?2, va betyder det?

1=nej  5=Ja
Enligt det här testet är jag Robin.

Foto<3


Jag älskar att fota<3 och nu när jag kollade runt på mina bilder hittade jag den här, och jag tycker att den é jätte snygg så ja la upp den här:P
Om du vill se fler foton kan du gå in på http://huffelduffel.pixbox.se
Ciao

Receptionist ;)

Hej den här veckan praoar jag som receptionist på dialcet:) Det är faktiskt ganska roligt men det är väldigt mycket tid när jag inte har något att göra, så imorron ska jag ta med mig saker som jag kan jobba med. Jag har haft väldiga svårigheter att säga ordet receptionist men nu går det riktigt bra stavningen är väll inte lika bra antar ja.
Några problem som jag har råkat ut för idag var när det kom in kunder och ville prata med någon anställd, men jag vet ju inte vara alla sitter och vad de heter så jag fick fråga runt lite:S Tillslut hittade jag rätt:)
När jag kom hem skulle jag laga middag så att pappa skulle bli lite glad:), Jag skulle göra glutenfri paj men den blev jätte konstig och bidde bara en stor gegga men den var go:P

Bye Bye

Sura äppelskallar<33


Har precis kommit hem från stallet:) Det var ganska mycket att göra och vi låg lite efter hela tiden men dan tog slut snabbt och allt var gjort, så det va bra:)
En sak som jag glömde nämna igår var att sura äppelskallar äntligen finns att köpa:D För dig som inte vet, så är det ett godis som karamellkungen bara har på halloween:S De är jätte jätte goda och förra året var jag borta under den tiden de finns att köpa så jag har gått och längtat efter dem i två år!! Du tänker kanske, men de finns ju hela tiden och att de säljs i färgerna gult och rött också men det är inte dem! Dessa godisar finns bara nu! så åk till närmaste karamellkungen försäljare och köp en påse;)
Imorron har jag prao:S, får se hur det går.
Hörs<33

Blandat blandat

Igår skrev jag int ehär eftersom jag sov över hemma hos amanda :) Vi hade det jätte skönt, beställde hem pizza (som kom 1 timme och 10 minuter efter att vi hade beställt den:S) och låg på soffan och slöade.
Jag hade även en liten dressyrtävling igår men den gick skitdåligt, visst hästen jag hade hade inte tävlat förut men det kunde gått så mycket bättre:/
Som tur var fick jag min revansch idag när det var KM-kval i hoppning:) tyvärr kom jag bara 3:a men med tanke på att den andra ryttaren som hade honom åkte av och att jag missade nästan hela min framridning, så är det bra. Jag har även jobbat i stallet idag vilket var väldigt lungt:), det var typ inget som behövde göras, annat är det när jag jobbar på sönda mornar, när det är fullt upp med alla nybörjare. Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng:D Det ska bli så skönt är såå himla trött.
(Igår hade jag Hevant och Idag var det Husse jag tävlade.)
Hörs imorron
<3 

Söötis<333


Är inte bland det sötaste du har sett, okej nu måste jag gå och lägga mig men kunde inte låta bli när jag fick se den här lilla sötnosen<3<3<3
God natt

Dans<3



Nu har jag kommit tillbaka från dansen och tagit en lång skön dusch<3 Jag älskar värkligen att bara stå i duschen och låta det varma vattnet rinna längst kroppen:)
Aja, på dansen gick det väl bra hade lite problem med knät som vanligt men det var på plats hela lektionen. När jag säger att jag dansar balett tänker nog många oj va fjantigt eller det är ju bara ryssar med hård knut som dansar balett. Men jag tycker att det är riktigt roligt och jag känner att min kropp mår bra av det mina knän är stkare och min kondis blir bättre oh bättre + att jag har dansat sen jag var 3 så det skulle knnas jätte konstigt att sluta;) Jag dansar även street/hip hop vilket jag har börjat föredra:) 
Nu måste jag göra spanska så att fanny inte blir arg :P
Ses snart
<3333

Plugg:(

Nu är jag hemma efter att h stannat och pluggat i skolan ett par timmar:S
Idag var det ganska mycket i skolan: musik som jag inte direkt älskar, So redovisning för Roger som jag personligen tycker är lite läskig: /, spanska kom.pass och sen var det bara att kämpa på med matten som gick riktigt bra tills jag kom till MVG uppgiften som var skit jobbig så den får Ali hjälpa mig med imorron;).
Nu ska jag äta lite innan det bär av till dansen(balett) för att sen komma hem och plugga spanska:S
Jag måste även träna på dressyrproramet jag ska tävla imorron;)
<3


Äntligen

Har precis kommit hem från ridnigen<3 jag hade Hummel och det gick riktigt bra. Jag har känt att min ridning har dalat ett tag (det har gått dåligt under en tid) så det var så himla skönt att det äntligen gick bra:) Hummel gick jätte snyggt och vi fick till alla övingar till och med den sista som var att hoppa upp i sadeln utan att anväda stigbyglarna :s Det var lite extra roligt eftersom det bara var jag som kom upp och jag hade ändå den störsa hästen;)
Aja nu ska jag gå och laga min middag som består av kyckling och pasta som kommer bli äten framför "make me a supermodel" på trean. Om du gillar "Top Model" kommer du att gilla "make me a supermodel", jag tycker om deni den  här serien eftersom både killar och tjejer tävlar. 
Tack o hej leverpastej
(Bert)
<333


Hockypuck :S

Hejsan hoppsan kom precis hem från plugget men är bara hemma för ett snabbt byte av kläder och för att ta ett kort mellanmål innan det bär av till stallet:)
Mitt mycket kulinariska mellanmål består av en hockypuck med philadelphia på. För dig som inte vet vad en hockypuck är kommer en liten beskrivning. Det är ett hårt, jätte mörktbröd som inte luktar särskilt gott:S brödet ska egentligen vara mjukt men det är det värkligen inte. Jag äter aldrig dessa i vanliga fall men det var det ända som fanns hemma:( Jag lägger upp en bild på detta "mycket goda" bröd innom kort.
Nu är det ridning som gäller<333

Lite om mig

Jag tänkte om ni ska sitta och läsa vad som häder mig, kanske det är bra om ni vet lite om mig, så nu kommer ett kortsammandrag.
Jag lever en stor del av mitt liv i stallet, jag rider, tävlar och nu sen ett halv år tillaka jobbar jag även där. Men jag gillar andra saker som att vara med kompisar eller vara ute på sjön. Jag har lite som två liv kan man säga för när jag är hemma hos min mamma är det ut i skogen och bo i tält som gäller medans när jag är med pappa är det shopping och fem sjärnia(vet inte hur det stavas) hotell som gäller. Men jag ser det som något posetivt eftersom jag får uppleva både och. 
Jag går i nian på kunskapsskolan nacka, det är väl en bra skola men det är ganska lätt att tappa fokus. Jag skulle gärna vara en riktig pluggis men jag blir utråkad så himmla lätt och så har jag ganska svåret att sätta igång. Ett annat problem som jag har när det gäller skolan är att jag tänker att det löser sig och tar det sen, själva problemet är just att det alltid löser sig. Visst det är väll bra men det gör att jag aldrig tar tag i det på riktigt. Jag känner att dt är extara viktigt nu att jag tar tag i min skolgång eftersom jag ska söka till gymnasiumet om bara någon månad:S
En sak är ju bra vad det gäller att studera vidare och det är att jag har siktet inne på vad jag vill bli och det underlttar mitt val av skola. Vad skulle nu detta kunna vara som jag vill göra med mitt liv? Jo jag skulle vilja bli en hästkiropraktor och det gör att jag vil gå på ett jordbruksgymnasium=).
Detta är väl lite om mig:)

Ses snart<3

Hejsan hoppsan

Nu är den öppnad efter en hel del tjat från olika håll, men en sak har slagit mig och det är: va fan ska jag skriva här för så jävla mycket händer det inte. Aja ni väljer ju själv att läsa detta:P
Pussi Pussi

RSS 2.0